BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


luni, 27 octombrie 2008

Marea Iubire !.....


Nu cred ca s-au descoperit cuvintele potrivite , pentru a descrie relatia de iubire dintre EL si Ea , doua suflete ,care eu cred din adancul inimii ca erau suflete pereche . Nimic nu le statea in cale de-a fi fericiti .Se bucurau de fiecare clipa , cand erau impreuna , iar cand nu, gandul lor era purtat de valuri de vant , de la unul catre altul .
Cerul si pamantul era contopit pe vecie , in clipele in care ei se desfatau in placerile trupului , dar mult mai important si profund erau trairile sufletesti . Noaptea se contopea in zi , si ziua in noapte , luna si soarele parca erau nedespartite si pluteau pe cerul instelat tinandu-se de mana , dand parca de veste despre iubirea lor profunda si curata.
Se lasau purtati in neant , pasii lor erau ca fulgii de nea , noaptea cand se strecurau in rezerva lor , un cuibusor de nebunii, unde se puteau iubi nestingheriti , unde stateau ore in sir la povesti despre tot ce le trecea prin minte. Aveau si gaseau multe subiecte de discutat , se aprobau reciproc , se mai contraziceau in anumite probleme filozofice pe care le dezbateau , dar orice discutie contradictorie era in cele din urma constructiva.
In perioada cat timp, ea , a fost in covalescenta , in urma operatiei de la ochii , el ... nu se dezlipea de patul ei . Nu era numai o simpla pacienta pentru el , era iubita lui si facea tot ce era in putinta pentru ai alina durerile .
Si-au unit destinul impreuna , jurandu-si iubire vesnica si ca nimic nu le va sta in calea fericirii lor .
Timpul trecea , si venii si ziua in care ea refacuta partial , trebuia sa parasesca spitalul SMC , urmandu-si viata de studenta . La refacerea ei , o mare contributie pe langa vointa ei , a fost dragostea si iubirea dintre ei doi , dandu-i puteri nebanuite izvorate din adancul sufletului ei.
El - a mai ramas mult timp inca in spital , in slujba bolnavilor , dar nimic nu se schimbase in relatia lor . In fiecare zi de vizita , Ea , era prezenta la El , petrecandu-si timpul liber impreuna cu el . Respirau impreuna aerul caldut de primavara , se plimbau in fiecare Duminica , prin parcul SMC - Bucuresti . Ba , chiar de cateva ori , reusise sa obtina invoire de 24 de ore , de la conducerea sectiei , timp in care se bucurau impreuna , cutreirand ca doi licieni , Bulelevardele Bucurestiului , plimbandu-se prin Cismigiu si Herastau ore in sir .
Era frumos , si continuau sa traiasca profund in dragostea lor .
Citand-ul pe Minulescu , cu aceste versuri am sa inchei acest capitol :
" Si ne-am iubit cu- atata nebunie ,
Ca statuetele albe ne-au privit
Cu ochi gelosi ,
Iar zeul a -mpietrit
In mana cu o sageata -otravitoare !...
Si ne-am iubit ,
Si azi toata lumea stie
Ca ne iubim ....
Dar cat ne vom iubi
Nici noi nu stim ,
Nici lumea nu va sti !.. "
Va urma ..... !

5 comentarii:

poetista spunea...

super nimeni nu-mi raspunde la intrebarea: ce e iubirea?

Unknown spunea...

Scumpa mea prietena ... ! Iubirea -" sunt clipe de nedefinit , acelea in care doua suflete isi vorbesc intr-o limba ce nu poate fi inteleasa decat de ele , cand tace tot ce-i omenesc , iar ele se unesc tainic pentru viata acestei lumi "
" Dragostea e ca un copac , ea creste de la sine , isi infige radacini adanci in toata fiinta noastra si continua sa inverzeasca pe o inima distrusa "
Asa vad eu iubirea !!!!!

jad spunea...

ce ne-am face fara astfel de amintiri?....probabil am fi mult prea saraci si mult prea goi pe dinauntru...

Anonim spunea...

intradevar iubirea e ceva frumos pe acest pamant,sentimanet dat de Dumnezeu la nastere la fel ca si alte sentimente precum ura,etc

Unknown spunea...

foarte emotionanta. cand o citesti parca te cufunzi in ea si u ai fi personajul din poveste.
si iubirea nu are o definitie anume ,ea exista in fiecare dintre noi si are nevoie de un impuls pt a-si face aparitia si a ne arata existenta ei. iubirea nu se defineste ea se simte in interiorul nostru si se manifesta prin diverse fapte si acte de caritate,vorbe dulci si respectul fata de sine si de semeni care conteaza cel mai mult