BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


joi, 23 octombrie 2008

Fermecat de caldura sufletului
















Fermecat de caldura sufletului





Era iarna , dupa boboteaza anului 1984 , prin geamurile etajului 7 din cladirea noua a SMC - Bucuresti , puteai zarii fulgii de nea , care cadeau precum o ploie marunta.
Totul era alb , in zare.
El statea , ascuns intr-un ungher al holului de la etajul 7 , privind in neant , privind pe geam cum ninge afara , fumand palmat o tigara " kent " - veritabil si adus de dincolo .
Intr-un timp , tresara la auzul unei voci calde feminine '' As putea sa stau langa tine " .
Luat prin surprindere , timid , frustat ... se balbai spunand un "" da , ...de ce nu !"
Fuma linistit , cu gandurile lui , fara sa acorde prea multa atentie persoanei care se cuibarise langa el .
"" Ai un foc " ? ... fara sa ezite scoase tacticos bricheta si oferii un foc la tigara domnisoarei care tocmai se postase langa el .
Abia atunci , constata frumusetea ei fizica , o persoana cu o fizionomie de invidiat , ochii ii straluceau , buze carnoase si bine conturate , un par lung si ondulat , si ... intradevar sani foarte apetisanti . Au intrat in vorba , s-au prezentat , au vorbit despre muzica , actori preferati , au analizat cartile citite , au filozofat , gasind multe lucruri comune .
In adancul sufletului lui .. simtea o chemare , simtea cum ii vibreaza corpul , mintea , era intr-o stare care nu si-o putea explica , simtea un sentiment in stomac la care sincer nici eu nu pot sa descriu , cu toate ca mi-e cunoscut acest fior.
Pe fata ei , se intrezarea o mimica de om fericit . Sclipea toata ... radia de bucurie si fericire , ca totusi gasise pe cineva cu care sa comunice , sa simta ca e vie intr-un spatiu morbid.
Era clar , cupidon cu al lui arc , i-a strapuns pe acesti tineri , care impreuna pareau precum Tristan si Isolda . El era Romeo si Ea Julieta . Frigul iernii nu-l mai simtea , alaturi de ea simtea parfumul trandafirilor , cu toate ca aerul era uscat pe coridoarele Spitalului Militar Central .
Simtea precum Luna coborase de pe cer si le lumina pasii spre un nou inceput , spre fericire , soarele cu a lui raze parca ii ocrotea de tot cei rau pe lume.
Trecura acea dupa amiaza de iarna , stand la taclale ore in sir , pana aproape de ora stingerii .
Dupa despartire , nu si putea lua gandul de la ea , era agitat , nu isi gasea locul , abia astepta o noua zi sa o revada , precum rasaritul zorilor .
Inainte de a descrie aceasta relatie abia inceputa , voi relata Povestea Lui si Povestea Ei .
Va urma ! Povestea lui ...

5 comentarii:

Anonim spunea...

da pot sa spun ca este frumoasa povestea pina in acest moment este doar o intilnire intre un el si o ea dar acum ce va urma sper sa ma tina cu sufletul la gura si sa astept mai mult si mai mult

jad spunea...

..ia te uita la Don Juan!...sa nu-mi spui ca se termina cu..."si au trait fericiti pana la adanci batraneti!!!!".... :)

poetista spunea...

absolut superb
dar daca nu are final fericit nu mai citesc

Unknown spunea...

finalul nimeni nu il poate schimba , fie el fericit sau nefericit .
Povestea este adevarata .
hristian george

Unknown spunea...

iti spun eu este acel fior din stomac
este un fior al dragostei care provoaca o senzatie placuta ca si cum un roi de fluturi ar da din aripi si provoaca mancarimi in interiorul somacului.cand ai astfel de fiori inseamna ca te-ai INDRAGOSTIT