BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


marți, 21 octombrie 2008

Poveste de dragoste - introducere
















Cu toti stim ce-i dragostea , fiecare dintre noi banuiesc ca a intanit-o macar odata in viata , chiar daca a fost si pentru cateva clipe . Marii prozatori , poeti , pictori , regizori - au ilustrat acest sentiment uman , in multe opere de arta ( literatura , poezie , pictura , film , teatru si nu in ultimul rand in muzica de toate genurile posibile ).
Asa este , dragostea este un sentiment profund , un sentiment fara de care am traii tot timpul in bezna , si este imposibil ca sa existe cineva pe aceasta lume sa nu se fi indragostit cel putin odata
Voi ce crede-ti ? Poate exista persoane care sa nu iubesca chiar nimic ?
Astept raspunsurile si parerile voastre !
" Soarele s-ar stinge daca nu ar iubi nimeni "
" A iubi inseamna a nu cunoaste orgoliul si ura "
" A iubii inseamna a avea un fir pentru toate piedicile , o torta pentru toate drumurile , un pahar pentru toate fluviile "
" Dragostea e alcatuita in acelas timp din infinitul mare si din infinitul mic "
Iata , ca mai sus , este definita acest sentiment , prin maxime si cugetarii ale mai multor poeti , filozofi si mari carturari.
Povestea pe care am s-o relatez , in mai multe episoade , este reala , iar faptele is din zilele noastre , nu este o poveste despre zane si feti frumosi - ci una simpla , traita de oameni obisnuiti , de un "EL " si o "Ea" - candva , undeva .
Dar inainte de-a patrunde in miezul evenimentelor , a trairilor , a starilor dintre aceste doua persoane , imi doresc sa aflam impreuna raspunsul la unica si simpla intrebare : DE CATE ORI POATE IUBII UN OM IN VIATA ? DE CATE ORI SE POATE INDRAGOSTII ?
Va urma !
Partea I-a - " fermecat de caldura sufletului "

4 comentarii:

Anonim spunea...

un om se pote indragosti pe parcursul vietii de nenumarate ori dar iubeste doar o data cu adevarat si cind ajunge la acel moment isi da sema ca viata este scurta

Unknown spunea...

Multumesc anonim !
Ai dreptate .... dar daca zici ca se poate indragostii de nenumarate ori .... de ce crezi ca poate iubi numai o singura data ?

Anonim spunea...

Se poate amoreza de cate ori simte ca mai poate duce la sfarsit o relatie. E complicata rau dragostea si intotdeauna sa te astepti sa fie cu un pas inaintea ta, doar are alta energie si se plictiseste repede de tine. Cautand mereu raspunsuri, nu facem altceva decat sa speriem dragostea. Bafta George si spor maxim!
Prietenul tau Xander.

jad spunea...

...sensibila introducere....apoi...binecuvenita pauza de suspans....De unde ai invatat tu smecheria asta?....vrei sa ne starnesti curiozitatea?....ok...chiar ai reusit... :)...