BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


duminică, 26 octombrie 2008

Povestea ei !.....


Povestea Ei .... !
Era o tanara studenta , la ASE Bucuresti , care a adus razele de soare si briza Marii Negre , din Eforie Sud . Prin zambetul ei , se transpunea caldura chiar si in mijolucul iernii. Trandafirii imbobociti isi deschideau floarea , in preajma ei . Era o fiinta gingasa , suava si placuta . Nu te saturai numa sa stai sa contempli , uitandu-te numai la ea . Chipul ei niciodata nu trada suferinta care o macina in suflet . Era fericita , ii placea sa traiasca si sa savureze orice clipa minunata oferita de Dumnezeu.
Din pacate , s-a nascut cu un defect , care ii crea un disconfort in viata , dar fiind o luptatoare si iubitoare de viata , trecea usor peste aceasta. S-e nascuse " Pelvian " - adica cu picioarele inainte , fapt care a condus la o infirmitate pentru toata viata , cu toate interventiile chirurgicale .
Practic , viata ei de copila a " Marii " si-a petrecut-o numai prin scoli speciale si spitale .
Cu o personalitate puternica , ambitie si multa munca , a reusit sa urmeze si cursurile unei facultati . Cu toate ca societatea o considera persoana cu handicap , ea niciodata nu a acceptat acest lucru, si tot ce-si propunea reusea cu succes. Mergea pe picioarele ei , dar schiopatand ... !
In perioada studentiei , suferise o puernica deceptie in dragoste , dragoste care i-a furat fecioria si puritatea . Ea a suferit enorm , consumandu-si intreaga energie pentru o dragoste amagitoare , pentru un profitator care dupa ce-a deflorat-o , intorcand-ui spatele pentru totdeuna .
A trecut si peste asta , resemnandu-se , dar nu cu orice pret .... , suferinta ei , efortul prea intens pentru a invata , lupta cu societatea civila , a favorizat aparitia unei tumoare canceroase la unul dintre ochi . Nu i-a fost usor deloc ... sa accepte ideea de i se planta un ochii de sticla .
Dar cu toate suferintele ei interioare , problemele ei de sanatate , era o luptatoare , o invingatoare , sfida si lupta continuu pentru viata si iubire.
Asa sau cunoscut ... El si Ea . In cadrul sectiei Oftalmologie , SMC Bucuresti .
Ma trec fiorii , cand ma gandesc la faptul ca lui i-a revenit sarcina sa duca " ochiul iubitei " la laboratorul de oncologie . Era o durere si suferinta in sufletul lui , dar prin impulsul dragostei lupta si el mai departe , alaturi de ea. O iubea , precum iubeste fiecare ,- rasaritul soarelui , nu concepea viata lui fara ea , pamantul i se parea un mare desert fara razele ei .
Dar indiferent de necazul care le napadea sufletul , dragostea era trumfatoare.
Clipele de iubire , faceau pierdute in neant fiecare amaraciune a sufletului lor .
Inainte de a continua povestea lor , as aveea rugamintea sa raspundeti la urmatoarele intrebari :
1. Credeti ca relatia lui cu ea - ar fi o relatie bazata pe mila , compatimire sau Dragoste ?
2. Credeti ca ea s-a atasat de el , ca de un colac de salvare ?
...............
Va urma !
" Marea Iubire "

6 comentarii:

poetista spunea...

IUBESC LA NEBUNIE ACEASTA POVESTE!MA REGASESC PERFECT!

jad spunea...

...chimia iubirii nu tine cont de infirmitati fizice...ne indragostim cu sufletul....trupul este doar ulciorul ce poarta sufletul spre fantana dragostei....Asa ca in povestea ta nu poate fi vorba de mila... ci doar de...suflete pereche..

Unknown spunea...

Multumesc Jad !! Asa este Trupul este doar Ulciorul ce poarta sufletul spre fantana dragostei !!
Hristian.george

Anonim spunea...

Stii,chiar nu vad nu vad de ce ai pus aceste doua intrebari, sunt intrebari nepotrivite , tu dragul meu cunoscind perfect raspunsul ai trait aceasta iubire si cine traieste o iubire sincera si curata stie ca nimic nu conteaza ce depinde de fizic ,de cea ce inconjoara acele doua finte care se iubesc de fapt iubirea pluteste si se inalta deasupra tuturor si invinge orce obstacole indiferent de defectele fizice sau .....asa ca este minunata povestea ta si te regasesc pe tine in aceasta poveste dragul meu prieten

Unknown spunea...

Multumesc Doina !!!
Hristian George

Unknown spunea...

in iubire nu exista sarac sau bogat, oameni cu deficiente mentale sau cu un handicap.in iubire toata lumea este egala. poti fi bogat si sa iubesti un sarac, poti fi sarac si sa iubesti un om cu handicap etc. nu suntem capabili sa hotaram pe cine si de ce sa iubim . pus si simplu iubim