BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


marți, 1 aprilie 2008

Dragostea !!



Despre dragoste , iubire sau scris multe si se vor mai scrie inca , eu ma rezum la ideea ca nu exista sufciente cuvinte pentru descrierea acestui sentiment uman .
Dragostea , iubirea , a fost si este elogiata in opere de arta , poezii , in muzica , in declaratiile adolescentilor , in cuvantarile pastorale , teatru , film , etc
Ma rezum sa afirm ca adevarata dragoste o surprinzi in privirea :( a lui sau a ei ) , in sufletul patimas al amorezilor . Dragostea nu are varsta , dar ceea mai frumoasa si de neuitat este prima , care ramane ca o torta aprinsa in sufletul tau .
Eu cred ca m-am nascut pe aceasta lume sa iubesc , sunt atat de indragostit de aceasta lume , de natura , de viata , de tot cei frumos > is convins ca exista multa lume care iubeste si este mereu indragostita de ceea ce ne ofera viata.
Victor Hugo spunea " a iubii insemna a trai " ; Soarele s-ar stinge daca nu ar mai iubii nimeni "
" dragostea e reducerea intregului univers la o singura faptura , preamarirea unei singure fapturi pana la zeificare "
" Dragostea e chiar parte din suflet . E de acceasi Natura , e o scanteie divina ca si sufletul , si tot ca el incoruptibila , invizibila , nepieritoare .E un Punct de Foc in noi , nemuritor si infinit pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge .Il simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi straluncind pana in adancurile cerului "
Nimic nu-i mai frumos decat sa fii capabil sa iubesti , sa te lasi iubit , pana in extaz , pana in uitare . Dragostea e un sentiment pur , un sentiment unde nu au ce cauta prejudecatile , orgolii sau invidia . Sunt oameni care se iubesc cu sufletul , fara sa aibe vreun contact fizic , fara sa-si cunoasca trupurile , e aceea iubire nedezlantuita , dar e puternica , comunicativa prin radiatiile puternice ale sufletelor . Este oare aceasta dragoste ??
Parea mea , este ca e ceea mai puternica si nobila manifestare a sentimentului uman !
" dragostei nu-i ajunge nimic . Daca are raiul , vrea cerul . "
"Scopul primordial pentru care a fost creat omul , menirea sa , ESTE SA IUBEASCA ."
Prin urmare ... iubitiva si lasati iubirea sa va patrunda in sufletele voastre.

4 comentarii:

Anonim spunea...

da forte frumos si acesta pagina scrisa de tine si este intradevar adevarat acea iubire puternica cu sufeltul de ce o spun cu atita convingere pentru ca am trait acest fel de iubire fara sa am contact fizic cu acea persoana ,fara sa ne cunoastem trupurile si pot sa spun ca este o iubire forte puternica care iti inunda intrg organismul.
vreau sa-ti mai adaug la aceasta pagina urmatorele cuvinte care mi se par ca sar porivi la sfirsitul povesti tale si iti spun asa a iubi inseamna a muri cite unpic dar inseamna si renasterea la viata suprema te pup si iti doresc in continuare succes pa

Anonim spunea...

Dragostea uneori se simte feromonal, alteori te acopera ca o boare de vara invitandu/te sa/i simti gustul. Nu gasitul ei e greu ci tinutul langa suflet. Barbatii vad, inima cere, femeile vad, scoica cere. Alexander Lecca te invita la Sextant Show vineri si sambata de la miezul nopti.

Anonim spunea...

dragostea e un cuvant atat de bogat , cuprinde tot ce e mai frumos in lumea asta si de ce nu, nu numai . Am avut mereu convingerea ca singurii oameni saraci , sant cei care nu cunosc puterea magica a acestui cuvant

Anonim spunea...

Cred ca nici-un sentiment nu poate fi descris pe de-a intregul in cuvinte. Conteaza ce simti si ce transmiti. Nu neaparat definitia sentimentului. Si asta indiferent cui ii este adresat ... unui animalut, unei flori, soarelui, marii, oamenilor ...