BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


joi, 27 martie 2008

existenta



te intrebi de multe care este scopul tau in viata ?
cauti raspunsunsuri si nu intotdeuna la gasesti ! de ce ? pentru ca nu esti sincer cu tine , ca nu vrei sa-ti recunosti fata nevazuta , pentru ca i-ti este frica de tot cei nou . Viata trebuie traita , trebuie sa te bucurii din plin de tot ce iti ofera , sa infrunti cu demnitate toate problemele si momentele neplacute , sa ai curajul de-a merge inainte si intotdeuna sa o iei de la capat .
"viata e o gluma foarte serioasa " si " cea mai grea povara este sa traiesti fara sa existi ''
Fiecare dintre noi s-a nascut in acesta lume cu un scop , nobil sau mai putin nobil , important e sa indentificam scopul si care este rolul nostru in contextul universal .
Nu am de gand sa filozofez , pentru ca nu-i domeniul meu , dar doresc sa-mi exprim propia parere , "Nimic nu e intamplator si tot timpul va fi cumva " In viata , fiecare cauta , un cuvant , un nume , un ban , o privire , un suras " dar nu e suficient , trebuie in primul rand sa fii tu insati . Viata e un cantec , care are un inceput si un final din pacate , dar e foarte important ce ramane dupa tine .
In viata , trebuie sa fii ca un alpinist , sa urci , sa luneci si sa cobori fara teama , sa cauti mereu fericirea ta si a semenelor tai ; Nu fii egoist - daca poti sa faci un bine sfatul meu este sa il faci , ca rau toti stiim sa facem!
Care e scopul nostru in Viata ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

incepand de la primul articol si,pana la ultimul...in tot ai dreptate ce ai spus.Si dragostea si copilaria si moartea ,rugaciunile fac parte din viata.Dar important este sa stii sa traiesti frumos,fara a face rau cuiva.Ibeste tot ce e frumos..din cer,din pamant,din ape,din oameni si niciodata sa nu spui niciodata si sa nu-ti para rau de ce ai facut ci de ce nu ai facut,cu conditia sa nu fie ceva ireparabil.lena

Anonim spunea...

Chiar mai devreme am vizionat un material video referitor la scopul in viata. Si spunea acolo ca daca nu ne vom intreba mereu care este acest scop, nici nu vom afla. Ceva de genul ca multi spun "nu stiu", si asteapta ca altcineva sa ii ajute cumva sa isi afle si ei acest scop. Oricum, interesanta viziunea din acel material: sa ne tot intrebam, pana cand, raspunsul va veni catre noi.
Tu ai aflat???