BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


duminică, 20 aprilie 2008

" dificila si Insuportabila "


Cineva drag mie imi spunea " Is dificila si insuportabila "
De ce oare a ajuns la aceasta concluzie? , nu pot sa-mi dau seama , pentru ca eu vad in ea fiinta ceea mai placuta ochiului sufletului meu ! E o persoana dulce , apetisanta , un suflet nobil , iubitor si dornic de iubire !
Fiecare dintre noi avem o parte dificila si chiar insuportabila pentru noi insine , nu numai pentru cei din jurul nostru.
Face parte acest"dificil " din propiul nostru EU , din sentimentele noastre interioare , despre care nu intotdeuna vrem sa vorbim despre ele . De ce ? De frica , de teama de-a nu fi intelesi de cei din jurul nostru , atata timp cand nici macar noi insine de multe ori nu ne intelegem >
Si eu is dificil si insuportabil uneori !
Dar lupt cu mine insumi sa trec peste acest handicap , prin autoeducare a sufletului , a trupului .
Intr-o relatie dintre doua persoane acest handicap se trateaza prin comunicare , dragoste , iubire sufleteasca , cedand fiecare din orgolii in favoarea bunului mers al relatiei .
Cand se infiripeaza dragostea si respectul reciproc , acest ' dificil si insuportabil " devine mai insuportabil fara existenta lui.
Prin urmare , cand iubesti pe cineva , il iubesti atat pentru calitatile sale cat si pentru defectele pe care le are . Fiecare dintre noi avem defecte , comune sau specifice , lucru care de fapt ne fac unici . Eu nu pot fi ca tine , nici tu ca mine - dar amandoi putem gasii solutia comuna care sa conduca la " trainicia relatiei "Doua persoane dupa parea mea trebuie sa ajunga sa cunoasca PROFUNZIMEA "
Despre cunoasterea"Profunda " voi vorbi in episodul urmator !
NU UITA : " fericirea este uneori ascunsa in necunoscut "

2 comentarii:

Anonim spunea...

toti suntem dificili si mai mereu insuportabili;dar imi place sa fiu om si ceea ce credem trebuie spus...indiferent de consecinte!

jad spunea...

"dificila si insuportabila" ...oare de ce imi e atat de cunoscuta sintagma asta?....e retorica, nu te chinui sa raspunzi...
Cat despre acceptarea ca un intreg a celui de langa noi, cu calitati si defecte, mi se pare teorie pura...realitatea e putin diferita...Omul , prin natura sa, vrea mereu sa schimbe ceva...si astfel incearca sa-l schimbe si pe cel de langa el... Reuseste?...Ramane de vazut...