BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


Loading...

luni, 14 mai 2012

Pe urmele legendei Mesterului Manole !

Cand ajungi la Curtea de Arges , simti pana in maduva oaselor strigatul istoriei .
Este un loc mirific incarcat de istorie , mit si credinta . Simti chemarea Dumnezeiasca la rugaciune traind in adancul sufletului rugaciunile rostite avand senzatia ca ingerii Domnului s-au coborat din ceruri fiind alaturi de tine .
Te incearca numai sentimente pure de iubire , pocainta si speranta in mai bine , te simti descarcat de toate greutatile cotidiene , de toate poverile sufletesti sau trupesti .
Auzi de undeva dintre ziduri ... glasul Anei a Mesterului Manole , care este impacata cu sacrificiul , stiind ca nu a fost in ZADAR !
 RUGACIUNE !
Iti multumesc Doamne Dumnezeul meu pentru tot ce mi-ai dat in viata asta,in primul rand iti multumesc ca sunt sanatos,ca am ochi sa vad minunatiile pe care Tu le-ai creat pentru noi,am urechi sa pot auzi de Tine si sa te pot cunoaste mai bine,iti multumesc din suflet ca ai fost tot timpul alaturi de mine si m-ai pazit de toate cele rele,mi-ai ajutat sa trec cu bine peste greutatile vietii si ai ascultat tot timpul rugaciunile mele chiar daca eu sunt un nevrednic si un mare pacatos.Te rog din tot sufletul meu nu te departa de la mine Doamne ca fara Tine simt un gol in sufletul meu si simt ca nu am nici un rost in viata asta ca toate sunt doar prin Tine Doamne Dumnezeul meu,toata speranta si toata nadejdea doar Tu esti pentru mine.Te mai rog Doamne sa ai grija de noi de toti,ca toti suntem fii Tai asa cum suntem noi mai buni sau mai rai,si iarta-ne noua gresalele noastre,ca pacatosi suntem de nu mai stim de noi.Spala-ne Doamne sufletele noastre,curateste inimile si gandurile noastre de cele rele si pune in noi un duh nou,curat si statornic sa te putem primi pe Tine ca fara Tine nu exista mantuire.Doamne Dumnezeul nostru ai grija de noi de toti si iarta-ne pe noi nevrednicii. AMIN AMIN AMIN

Niciun comentariu: