BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


duminică, 2 noiembrie 2008

Marea Iubire II


Marea Iubire II
Zile treceau , .....si cei doi s-au trezit in luna mai , o luna prielnica iubirilor , luna in care ciresii is infloriti si intreaga natura este trezita la viata .
A sosit si vremea ca , El , sa spuna adio sectiei de oftalmologie , sectie in care a cunoscut lumina sufletului , dar in care a cunoscut multe drame ale bolnavilor . Inarmat cu lozinca .. " viata merge mai departe " a parasit spitalul , pastrand in sufletul lui lumina intunericului.
Ajuns , la centrul de instructie , fiind un soldat partial neinstruit , a fost repartizat pe Aeroportul Iasi , pe functia de sanitar.
Cei doi , continua sa comunice prin scrisori de amor , dandu-le de lucru postasilor mai tot timpul.
Nu se termina o zi , fara ca cei doi , sa nu si scrie cuvinte dulci de amor , fiind tot timpul in acelas gand si glas . Rasaritul soarelui pentru El , era aducerea aminte a zambetului ei , care il urma pe tot parcursul zilei , traind tot timpul cu Ea , intr-un vis , din care nu se trezea niciodata .
Distanta mare , nu reprezenta un pericol pentru iubirea lor . Iubirea exista si traia in sufletele lor in continuarie , chiar daca erau numai amintiri . Traiau si continuau sa viseze , in asteptarea a celei zile , in care destinul lor se va unii pentru totdeuna .
Au urmat .. si cateva permisii , concediu , perioada in care ei s-au intalnit , incercand sa recupereze timpul furat de obligatiile cotidiene .
Privind din departare , eu si acum simpt mireasma imbatatoare a clipelor de iubire petrecute de El si Ea .

"" Si daca norii desi se duc
De iese -n luciu luna ,
E ca aminte sa-mi aduc ,
De tine -ntotdeuna . ""
Va urma ..... " Reintalnirea "

7 comentarii:

Unknown spunea...

e din ce in ce mai interesanta si mai palpitanta aceasta poveste dar in acelasi timp te si infioara.
astept cu sufletul la gura sa vad finalul

poetista spunea...

iubirea nu tine cont de bani,distanta sau vorbe aruncate aiurea.iubirea ne innalta si ne coboara.cum spun eu uneori:"as mai iubi dar nu mai am ce"...

Unknown spunea...

" Corina " .. ma sperii cand spui la varsta ta ca " ai iubi si numai ai ce ..!
Va venii si aceea zi , cand is sigur ca vei gasii sufletul pereche . Iar pana atunci... iubeste poezia , iubestete pe tine .. iubeste viata !
Va multumesc pentru comentarii!

Anonim spunea...

Da sincer, ma impresionat aceasta
pagina scris de tine, este cea mai frumoasa dintre tote ,toate au fost frumoase nu pot sa spun ca nu, dar aceasta este cea in care scris cu sufletul cu sinceritate deplina cu dragoste ,aici ai pus sufletul tau pe tava marii iubiri.
Si ca o concluzie a acestei povesti chiar pot sa spun ca ai cunoscut iubirea adevarata si stii de ce spun acest lucru , pentru ca si azi simti mirosul ei,acest lucru este uimitor pentru un pamintean nu orcui i se pote intimpla acest lucru eu pot sa spun acest lucru pentru ca am trait si eu o poveste pe care o simt si azi .deci pot sa spun suntem niste norocosi.

Unknown spunea...

Multumesc Doina - pentru sinceritate si comentariu.
te mai astept pe la mine . cu mare placere !!

jad spunea...

iubirile se aprind...si , intr-un final, mor....Ne raman doar amintirile care uneori pot deveni povesti frumoase...pe care sa ni le spunem sufletelor noastre ...

Anonim spunea...

iubirea e frumoasa atata timp cat stim cum sa o pastram vie si pura...caci daca nu avem grija de ea...se stinge precum focul neintretinut...precum focul in bataia vantului