BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


marți, 18 noiembrie 2008

Adevarul Ascuns !!!


Adevarul Ascuns !

El cu lacrimi in suflet , incerca sa-si explice .. De ce ? Iubita lui l-a inselat ? De ce a distrus visul lor ? Cauta in zadar raspuns , ca nu il afla . Ea ocolea acest subiect , punand o bariera intre ei doi , intre iubirea lor . El era dispus sa ierte , sa treaca cu vederea acest act de infidelitate , intrucat o iubea .. si era in stare sa uite durerea provocata.

In zadar incerca sa se intalneasca cu Ea , sa discute si sa mearga mai departe impreuna in viata.
Ea ... refuza categoric orice .. , evitandul in totalitate .. ., ! Pur si simplu dadea de inteles ca numai doreste nimic din relatia lor . Zilele treceau , ... treceau fara nici ceea mai mica speranta ca cei doi sa se reintalneasca .
Retras in chinurile dragostei , dezamagit si fara sperante , El s-a inchis in el .. , suferind si traind amintirile placute. Singurul lucru care ii dadea curaj .. erau amintirile si iubirea ce i-o purta in suflet vesnic.

...................................................................................................................................................................

Au trecut ani , ..... El s-a casatorit , era si tatic .., era intr-un fel fericit , implinit .. atat profesional cat si familial , dar undeva in sufletul lui inca traia aceea iubire pierduta .
In primavara anului 1989 , cutreierand pe Lipscani, incercand sa-si omoare timpul pana cand avea tren sa plece spre casa , la familia lui , .. se intalnii cu Anca .. o prietena apropiata a EI.
Fata lui se lumina de bucurie ... s-au imbratisat de bucurie , retrangandu-se la o cafea , in povesti si pentru a si depana amintirile .

Anca : Ma bucur ca ne-am intalnit pentru ca am multe sa-ti povestesc , si multe scrisori sa-ti dau de la Geny ... .!
Geny .. este numele Ei , diminutiv ce venea de la Eugenia , care nu este alta decat iubita tineretii lui , iubita ce inca isi avea pastrat locul in sufletul lui .
El : Sincer , ma bucur ca imi poti da vesti despre Ea , caci mi-e nu mi-a raspuns nici la telefoane , nici la scrisori .. de 4 ani .
Anca : Ar trebui sa mergem la mine .. ca sa discutam in liniste .
El era nerabdator .. era si fericit si in acelas timp trist , confuz .. , dar dorea cu orice pret sa afle orice despre Ea , despre Geny .. , cu riscul de a-si prelungi delagatia in Capitala , cu o zi sau doua .


Va Urma ....

partea 2-a " Adevar Ascuns "




3 comentarii:

jad spunea...

nu ma mai tine pe jar....zi ce-ai aflat!!!!!

poetista spunea...

Frumos! Aceasta intalnire a fost ceva inedit. E ceva ce nu intelege nimeni: De ce m-a inselat? Simplu: sunt anumite motive si anuminte contexte. Deci intrebarea nu este de ce?; intrebarea este: cum de s-a ajuns aici? Deci pana la urma tot la comunicare se se ajunge...

Unknown spunea...

zi odata mai repede care e adevarul acela ascuns nu mai fierbe lumea.
extraordinara poveste de viata pana aici. oare care va fi finalul?