BINE ATI VENIT : si nu uitati votati si comentati !!!

Glitter Graphics

Welcome Glitter Graphics


duminică, 23 noiembrie 2008


Adevarul Ascuns !! -partea a II-a
El se ajezase comod pe canapeaua din sufrageria Ancutei , ascultand cu toate simturile tot ce-i povestea Ancuta , despre iubirea lui - despre Geny - .
Ancuta : - " Sa stii ca te-a iubit de la inceput , si n-a incetat nici o clipa , traind numai pentru iubirea voastra . Da .. e foarte adevarat ca nu a facut nimic prin care sa reaprinda flacara iubirii voastre , din mai multe considerente . Aici , ai teancul de scrisori pe care le-ai trimis , iar la fiecare ai raspuns .. fara a ti fi expediate vreodata . "
Pielea lui se facuse de gaina ... asculta si incerca sa traiasca cuvintele care ieseau din gura Ancutei . Se simtea ciudat .. simtea ca ceva ii scapase .. dar asculta cu toata fiinta lui in continuarie .....!
Ancuta : " Ti-a fost ascuns adevarul pentru a te proteja de suferinte mult mai mari , decat fapta de infidelitate , cu care ti-a fost hranit sufletul . Acel act de infidelitate .. nu a fost decat un scenariu bine pus la punct , cu ajutorul varului ei . A recurs la acest gest pentru a te indeparta de ea , incercand sa-ti otraveasca sufletul si sa te determine sa renunti la iubirea pentru EA.
De ce ? De ce ? ..... pentru ca intr-una din zile , a venit mama ta in vizita la Geny .. adresaindu-ise astfel """ Mama .. imi esti draga si imi este foarte mila de tine , stiu ca imi iubesti copilul si ca si el te iubeste .. dar ai face bine sa rupi acesta legatura . Gandeste-te ca acum esti tanara , esti frumoasa , dar sa recunoastem ca ai un mare handicap vizibil , faptul ca schiopatezi , si v-a veni mai mult ca sigur ziua in care Baiatul Meu .. , ii va fi rusine cu tine pe strada , te va neglija sauva umbla sa caute fericirea la alte femei sanatoase si cu care nu-i va fi rusine sa se afiseze in societate . Te rog reflecteaza acest lucru , si consider ca vei lua decizia corecta pentru a nu suferii tu . ""
Fata lui i se intuneca la cele auzite si venele ii se umflara de nervi , de suparare , de faptul ca a fost orb si s-a lasat manipulat de a lui Mama si chiar de Geny. Nu mai putea face nimic .. trecutul era trecut .. dar avea regrete adanci in a lui suflet , nu era impacat cu aceasta idee .
Ancuta :- Asa au stat lucrurile , aceasta este cauza pentru care te-a indepartat .. " nu a vrut ca Ea , ca iubirea voastra sa fie o bariera intre Tine Si Mama ta , intrucat era constienta ca mama ta , nu v-ar fi lasat in pace , cautand mereu mijloace prin care sa va umbreasca fericirea si iubirea . Te-a iubit atat de mult , intrucat a renuntat la tine .. in speranta ca vei avea o viata mai fericita alaturi de alta persoana . A urmarit tot timpul viata ta , bucurandu-se pentru tine , bucurandu-se pentru ca te ai casatorit , pentru ca ai o fetita si te-ai realizat profesional . "
El a ramas fara cuvinte , era naucit si inca traia cosmarul acelei infidelitati mincinoase , cauta sa inteleaga comportamentul mamei lui .. dar nu realiza .. nu era capabil sa judece , era pierdut in ganduri , incercand sa deruleze faptele din trecut , sa faca legatura intre prezent si viitor .
Ar fi fost el in stare de asa ceva ? Ar fi inselat el iubirea lor , fiindu-i rusine cu Geny in societate ?
Nu isi gasea raspunsul ! si isi acuza in sinea lui parintele care i-a dat viata si l-a crescut .
Anca - cu lacrimi in ochii povestea mai departe "" azi se implinesc 3 luni decand buna noastra prietena si-a luat zborul in rai , ar fi dorit sa ti povesteasca ea personal , dar nu a mai avut puterea sa traiasca , rugandu-ma pe mine sa te caut si sa-ti inmanez scrisorile si sa-ti povestesc aceste lucruri . Te roaga sa o ierti ca te a iubit si iubirea a luat-o cu ea in ceruri . Cu toate ca a suferit enorm , poate ca faptul ca nu putea fi cu tine , a macinat-o in interior , favorizand reaparitia tumoarei cancirigene care s-a extins , ducand la moartea ei ,..... sa stii ca fost fericita , si iubirea voastra i-a dat taria de-a se lupta cu boala . E trist .. dar adevarat . Poate ca daca erati impreuna nu se imbolnavea ; poate ca ar fi mai trait ; - nu putem stii un lucru pe care nu l-am trait .. si de aceea te rog sa nu te condamni nici pe tine si nici pe mama ta . "
Naucit complect , cu lacrimi in ochi si sufletul indurerat , simtea ca cerul se prabuseste asupra lui , simtea regrete si se acuza pe el , insasi, de tot ce se intamplase cu Geny . A iubit-o si aceasta iubire inca mai traieste undeva in adancul sufletului , pastrand vie amintirea iubirii lor . Viata totusi merge mai departe ......... cu bune si rele .
Povestea de iubire aici se sfarseste .. dar iubirea va dainui tot timpul in locasul ei , acolo de unde nimeni nu o poate urnii .

6 comentarii:

poetista spunea...

O poveste frumoasa. dar trista. Te astept cu idei noi.

Unknown spunea...

wau...nu stiu ce spun. e o ravasitoare poveste de iubire si de viata cu un sfarsit oarecum tragic care a marcat sufletul lui.o poveste care ma face sa cred ca face parte din viata ta dimntr-un trecut indepartat

jad spunea...

....uneori suntem orbi, surzi si muti in fata unei mari iubiri....handicapul sta in noi....
Iata o femeie care a iubit cu adevarat!....Cati am fi in stare de un asa sacrificiu de sine?....Sarmanul ei suflet, sper sa-ti fi gasit linistea....dincolo de nori...

Anonim spunea...

of nu stiu ce sa spun sincer nu stiu daca am voie sa spun sau daca voi supara pe cineva dar femeile cind iubesc merg pina la sacrificiu pe care barbatii or nu il vad or nu il stiu aprecia ori nu sunt destui de atenti ca sa pota sa vada acest sacrificiu.uite reiese si din povestea spusa de tine
ai spus ca ai iubito enorm si sunt sigura ca asa a fost a fost iubirea vieti tale ,ai avut o iubire de vis si eu cred ca te-a orbit gelozia si nu ai reusit sa incerci mai mult ca sa repari ceva. de ce?
nu sunt in drept sa spun ceva, dar eu ca femeie am suferit in viata si pote ca sufar in continuare si din acest motiv spun aceste lucruri si acestea sunt doar pentru tine nu pentru alcineva pentru ca suntem prieteni buni.asi sfatui pe toti barbatii din aceasta lume sa fie atenti cu sufletul sensibil care li se daruie imi cewr scuze daca te supara comentariul meu dar asa am considerat eu ca trebuie sa sacriu printre lacrimi si cu regret in suflet pling aceasta iubire pierduta si neinplinita

Anonim spunea...

frumoasa ppvestea..insa e atat d trista...tragica as putea spune...dar mai trist e k multe povesti se termina asa...

Didu spunea...

Mda, o poveste trista, dar cred ca adevarata. Eu zic ca fiecare facem greseli in viata, unii mai mari, altii mai mici, dar dak am putea da timpul inapoi.....multe am schimba. Fiecare avem o cruce intiparita in suflet, pe care tre s-o ducem pana la moarte, indiferent cat de mult ne apasa sufletul si cat de rau ne doare. Crucea ei a fost iubirea ei nesfarsita pt tine, a ta este remuscarea, sau intrebarea: ce am facut si ce ar fi fost daca....? Asta nu vei mai sti niciodata, dar....dragul meu prieten, viata merge inainte pentru tine, bucura-te de fiecare clipa de fericire ce ti-o ofera, multumeste-i Celui de Sus pt. fiecare pas pe care-l faci. Si EA ar fi vrut asta, crede-ma.